saysky job

Technical Apparel (& Graphics) Designer hos SAYSKY

Er du begejstret for løbesporten og har en brændende passion for dit fag som apparel designer, alt imens du er ekstremt stilbevidst, god til at udfolde dig grafisk og besidder en intellektuel nysgerrighed for produktudvikling, så kan du nu få en nøglerolle i SAYSKY’s design-team og brandet's fortsatte udvikling.

Velkommen til SAYSKY

SAYSKY er under udvikling fra et lokalt Østerbro mærke til et af verdens førende ’nyere’ løbetøjsmærker og vi er nået til et punkt hvor vi ønsker at styrke og udvide vores design team.

Vores tilgang har været konsistent siden etableringen i 2013 det vil sige at levere højkvalitets performance sportstøj til den entusiastiske, stilbevidste og kræsne løber med afsæt i den skandinaviske design forståelse.

Hos SAYSKY er vi ikke bange for at gå nye veje og vi skal forsætte med at præge, forny og skubbe til den fremtidige retning for løbesportens stil- og produktforståelse.

Med reference til virksomhedens kreative leder vil du sammen med din designkollega skulle udvikle, udbygge og holde struktur på SAYSKY’s fremtidige kollektioner. Du skal kunne arbejde super selvstændigt og opsøgende såvel som tæt sammen i det lille stærke team. 

Designfokuseret på ’product excellence’

Vi har brug for dine fremragende designevner til at skabe æstetiske og performance-orienterede produkter som reflekterer SAYSKY’s unikke design dna i industrien.

Din dybe forståelse for metervarernes forskellige funktionelle styrker og produktionsmuligheder sammenkædet med dine evner til at fornemme løbernes performance-drevet behov vil blive et væsentligt aktiv for virksomheden.

SAYSKY’s produkter er gennemarbejdet ud fra et kompromisløst syn på ’usability’ uden at glemme signalværdien i et stilbevidst og unikt udtryk, derfor vil din begavelse for stil og æstetik samt flair for at skabe stærke grafiske udtryk være ekstremt vigtig.

Din brede erfaring vil sammen med dit naturligt nysgerrige sind for research samt perfektionistiske tilgang til produktudvikling være med til at tage SAYSKY til det næste niveau. 

Vær med til at bestemme ruten

Du finder ikke et federe job, hvis du elsker løb og ellers dyrker en aktiv sund livsstil. Vores fælles passion for løb gør, at vi har en naturlig interesse for de produkter vi designer og producerer og der bliver lyttet til alles ideer når det kommer til produktudvikling.

Her 8 år efter stiftelsen hersker der stadig en entreprenørånd og snert af anti-corporate tankegang selvom vi i stigende grad er ved at blive en verdensomspændende forretning. Kan du præsentere nye spændende ideer med respekt for brandets værdier, får du ofte lov til at løbe med dem.

Vi prioriterer fællesskabet og vores flade struktur gør at der bliver lyttet til alle. Det er sigende for vores nærværende kultur at vi, når Corona er ovre, igen spiser frokost sammen hver dag.

Du kan li’ et højt pace

Som dine 9 andre kollegaer, trives du i et dynamisk miljø hvor tempoet er højt og omgangstonen er uformel og afslappet. Du er handlekraftig og evner at holde styr på mange bolde på én gang. Du kan rykke på ideer og får selvfølgelig fulgt dem helt til dørs. Du er udpræget strukturmenneske og hader at have løse ender liggende. Du får brug for dit lyse, positive og velovervejede sind samtidig med en stærk ”go-getter-attitude”.

Arbejdsopgaverne vil bære præg af at skulle tænke design i holistisk form – dvs. strategisk, kreativt, funktionelt og ikke mindst eksekverende.

Din hverdag vil være alsidig og derfor også veksle mellem at udfolde dig via kreativ produktudvikling, farvevalg og grafiske udtryk over til ’must do’ opgaver som at producere techpacks og konstruktionstegninger samt opdatere vores IT-produkt-system SPY.

Du får altså mulighed for at arbejde entreprenant indenfor nogle eksisterende og stærke rammer i en kultur som brænder for design, produkter og SAYSKY’s brand DNA.

Vi forventer, at du kan spejle dig i teksten samt vil besidde nedenstående kvalifikationer:

  • 3 års (men gerne 5+) dokumenteret industrierfaring indenfor apparel design - gerne sportswear.
  • Evnen til at skabe sæsonbaserede kollektioner og tage styring på innovative designprojekter.
  • Tydelig forståelse og håndtering af de forskellige udviklingsfaser fra idé til slutprodukt med respekt for de givne deadlines.
  • Solid teknisk forståelse for fit, sizing, konstruktionsdetaljer, finishing, metervarer og fabrikation
  • Har arbejdet med grafiske udtryk og mønstre.
  • Kan lave præcise og forståelige techpacks.
  • Behersker Adobe Suite og som minimum Adobe Illustrator og Photoshop på ekspertniveau.
  • Evner at arbejde på flere projekter ad gangen.
  • Er ambitiøs ud over det normale både på et personligt- og produktniveau.
  • Har selv en personlig interesse i løbesporten samt går op i løbetøjs form og funktion.
  • Passion for skandinavisk design, mode, trends og farver.
  • Det er et plus at have kendskab til ’circular knit, tights og stretch sportswear’.
  • Det er et plus at have kendskab til SPY systems.

Er vi et match?

Vi håber at kunne byde dig velkommen den 1. august så kan du slet ikke vente med at blive vores nye kollega så send din ansøgning og dit CV til Lars C. Pedersen på job@saysky.dk allerede i dag – skriv i emnefeltet ”Technical Apparel (& Graphics) Designer”. Vi inviterer løbende til samtale og skulle du have spørgsmål er du velkommen til at benytte samme e-mail.

Vær opmærksom på at stillingen er i København.

Vi glæder os til at høre fra dig!